Over ons


                                   

Wij kennen elkaar vanaf de eerste dag van de middelbare school. Op die dag waren wij nog aartsrivalen, nu zijn we zulke goede vriendinnen dat we ons zussen noemen. Tijdenlang al wijken we niet van elkaars zijde. We zijn vergroeid en zoveel op elkaar gaan lijken dat mensen ons altijd vragen 'zijn jullie zussen'. Waarop wij antwoorden 'Nee' en daarna vaak wordt gevraagd 'zijn jullie dan tweelingzussen'. 

ZUSJES vintage boetiek is in 2015 opgericht achter een computertje aan onze keukentafel. Na het schrijven van een plan volgde de zoektocht naar een pand. Vanaf toen ging het snel. Na 1 maand verven, schuren en vooral veel strijken waren we open. Nu 3 jaar later is het moment daar om een online webshop te beginnen. Het virus dat de wereld in zijn greep houdt maakt dat wij genoodzaakt zijn onze mooie boetiek naar jou te brengen! 

Mensen die ons niet kennen zouden ons omschrijven als ‘hipsters’. Zelf hebben we daar niet zoveel mee. Wij hebben vooral veel met kleding en spullen uit de tweede hand. Tegenwoordig mega hip, maar voor ons de normaalste zaak van de wereld. We weten niet beter dan dat we elke vrije minuut overal zoeken naar nog meer mooie kleding, schoenen, accessoires en snuisterijen. 

We horen vaak ´huh, waar heb jij dat nou weer vandaan´ en ´ik zou willen dat ik dat allemaal kon vinden´ en ´wat zie jij er mooi uit´.

Uiteindelijk kwamen er voor ons een aantal dingen samen. Ten eerste onze voorliefde voor mooie, oude dingen en ten tweede de noodkreet van andere mensen die alles heel mooi vinden maar niet kunnen vinden. 

 

 

Sanne & Moniek