Styling - tips & tricks


Hier even wat handige info om te weten als je bij ons online komt shoppen:


1. Wat betreft de maten is het natuurlijk altijd een beetje gissen, want iedereen heeft een ander lijf met andere vormen. Om voor jullie een wat duidelijker beeld te schetsen, hieronder onze maten:

Moniek heeft maat 36, een taille van 34/36 vrij smalle schouders en is ongeveer 1.67 lang.

Sanne heeft maat 36 op de heupen en taille. Op de schouders soms maat 38. En ze is ongeveer 1.71 lang.

2. Wees creatief met de maten! Oversized is(wat ons betreft) juist leuk! Een te grote jurk kan je prima aan met een kleinere maat, als je bijvoorbeeld een riempje in de taille doet om die alsnog te accentueren.
Daarnaast kan je natuurlijk kleding ook altijd in laten nemen of laten inkorten.

3. Heb je toch nog vragen over een kledingstuk? Stuur ons gewoon even een mailtje. Wij nemen met alle liefde de maten even voor je op, zodat je zeker weet dat het past.
Dat is voor ons beide prettig, want de kans op retouren is dan een stuk minder groot!

4. Voor andere vragen of styling-tips mag je ons natuurlijk ook altijd mailen. Heb je bijvoorbeeld een bruiloft in het verschiet of een feest met een specifieke dresscode? Of ben je gewoon al heel lang opzoek naar een speciaal kledingstuk? Laat het ons weten! Nu wij onze winkel in een andere vorm runnen, hebben wij weer meer tijd om dit soort dingen op te pakken. 

5. Daarnaast hebben wij een flinke collectie in de winkel hangen, want betekent dat niet alles in de webshop staat. Shop je liever niet online? Stuur even een mailtje en maak een afspraak om langs te komen!